Als hoofdverdeler van Petronas, een wereldwijd erkend merk, zijn wij trots om u een uitgebreid assortiment aan te bieden dat voldoet aan al uw smeermiddelenbehoeften.

Petronas staat bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid, en wij zijn verheugd om deze voordelen aan u door te geven. Met onze nauwe samenwerking met Petronas kunnen wij een breed scala aan smeermiddelen leveren die voldoen aan de specifieke eisen.

 

 

 

Automotive

 

 

Petronas biedt een uitgebreid assortiment smeeroliën voor voertuigen aan. Het Syntium-gamma is specifiek ontworpen voor motoroliën voor personenwagens. Daarnaast richt het Urania-gamma zich op de heavy-duty motoroliën. Alle andere smeeroliën en koelvloeistoffen vallen onder de merknaam Tutela.

Petronas Syntium

 

Ontdek de kracht van PETRONAS Syntium met CoolTech+-technologie, een geavanceerde formule die motorbeschadigende warmte onder controle houdt door slijtage en vuil te beperken. Hierdoor wordt de levensduur van motoronderdelen verlengd en de efficiëntie gemaximaliseerd. Kies voor de ultieme zorg voor uw voertuig en geniet van langdurige topprestaties.

 

 

 

Petronas Urania

 

Met de voortdurende druk op motoren is het cruciaal dat motorolie de optimale viscositeit behoudt en langdurig krachtig blijft. PETRONAS Urania, met zijn baanbrekende StrongTech™-technologie, bevat krachtige moleculaire ketens die schadelijke resten vasthouden, wat de viscositeit behoudt en bescherming biedt tegen slijtage en oxidatie. Dit verlengt de levensduur van de olie en behoudt de efficiëntie tot aan de volgende verversing.

 

 

 

Petronas Tutela

 

Voorkom metaal-op-metaal slijtage in uw voertuig met PETRONAS Tutela transmissievloeistoffen. Deze geavanceerde formules weerstaan druk, verbeteren prestaties en verlengen de levensduur van bewegende onderdelen. Investeer in de bescherming en efficiëntie van uw voertuig voor blijvende waarde en prestaties.

 

 

 

Industrie

Industriële Tandwieloliën

In de moderne wereld is de vraag naar compacte en krachtige tandwielaandrijfsystemen enorm. PETRONAS speelt hierop in met hoogwaardige smeermiddelen die optimale prestaties leveren, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden. Of het nu gaat om wormwielaandrijvingen of zwaarbelaste toepassingen zoals mijnbouwcentrales, onze tandwieloliën bieden een uitstekende bescherming tegen slijtage en extreme druk. Bovendien zijn ze energiezuinig en specifiek ontworpen voor duurzame prestaties over lange termijn.

Hydraulische systemen

Met de toenemende snelheid en kracht van hydraulische uitrustingen groeit de vraag naar performante vloeistoffen om deze systemen te smeren. De geavanceerde hydraulische oliën van Petronas voldoen niet alleen aan industriestandaarden, maar overtreffen deze ook, waardoor ze geschikt zijn voor diverse industriële omgevingen, inclusief situaties met wateraanwezigheid en toepassingen met brandgevaar. Ontdek hoe onze oplossingen uw systeemefficiëntie kunnen verbeteren en uw uitrusting duurzaam kunnen maken.

Metaalbewerkingsvloeistoffen

PETRONAS MECAFLUID biedt een uitgebreid gamma aan chloor-, fenol- en nitrietvrije metaalbewerkingsvloeistoffen die volledig oplosbaar zijn in water en van onberispelijke zuiverheid. Het assortiment van Petronas is ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van moderne industrieën die de nadruk leggen op kostenbesparing, hogere productiviteit en flexibiliteit, en een veiligere werkomgeving bieden. MECAFLUID omvat geavanceerde formuleringstechnologieën die vrij zijn van boor en biociden (inclusief formaldehyde), waardoor het geschikt is voor een breed scala aan metaalbewerkingsprocessen.

Vetten

Het begrijpen van de kernoorzaken van problemen, het selecteren van geschikte oplossingen en het aanbevelen van kosteneffectieve producten die optimale smering bieden, zijn van vitaal belang voor het onderhoud van vettoepassingen.

Daarom heeft PETRONAS een compact maar krachtig assortiment vetproducten ontwikkeld. We staan klaar om u te helpen bij het leveren van efficiënte smering onder alle omstandigheden, terwijl we de complexiteit van uw dagelijkse activiteiten verminderen door minder maar effectievere opties te bieden.

Compressor Olie

Moderne compressoren werken bij hoge temperaturen, wat uitdagingen met zich meebrengt. PETRONAS Industrial Solutions biedt een assortiment aan geavanceerde compressoroliën die tot 12.000 uur meegaan, zelfs bij 120°C. De PETRONAS Compressor Series wordt geformuleerd met geavanceerde anti-slijtage, antioxidant, anti-roest en anti-schuim additieven. Van luchtcompressoroliën tot formulaties specifiek ontworpen  voor koeling en airconditioning voor bescherming tegen vernis- en afzetting vorming.

Turbine Olie

De wereldwijde energievraag creëert uitdagingen voor zowel energieleveranciers als turbinefabrikanten. Lange werktijden en extreme omstandigheden belasten moderne stoom- en gasturbines en hun oliën. De deskundigen binnen Petronas hebben oliën ontwikkeld die voldoen aan industriële specificaties en OEM-vereisten, met toegevoegde bescherming tegen slijtage, oxidatie, roest en schuimvorming. Ontdek de uitgebreide Jenteram-serie van PETRONAS voor toonaangevende prestaties, variërend van standaard tot premium bescherming.