SOL

Met onze industriële gassen van het merk SOL komen wij tegemoet aan al uw noden. Acol Smeermiddelen Center is reeds vele jaren verdeler van gassen van deze Italiaanse groep, een belangrijke speler op de Europese gasmarkt.

Industriële gassen van de Italiaanse groep SOL

SOL produceert, verkoopt en distribueert zuurstof, stikstof, argon, waterstof, kooldioxide, acetyleen, lachgas, helium, gasmengsels, koelgassen, medicinale gassen, speciale en hoogzuivere gassen. De groep is ook betrokken bij het ​​onderzoek, ontwerp, bouw en exploitatie van de productie-installaties gelegen op eigen terrein, als ook de on-site productie-eenheden in de fabrieken van haar klanten.

Permanente beschikbaarheid gassen

Betrouwbaarheid, kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie staan voorop, dat merken wij elke dag. Met hun vernieuwde moderne luchtsplitser in Feluy (Wallonië) zorgt SOL in België en omringende landen voor hun eigen bevoorrading van argon, zuurstof en stikstof. Zo heeft Acol Smeermiddelen Center permanente beschikbaarheid en kunnen we uw industriële gassen leveren waar en wanneer u maar wenst, aan competitieve prijzen! Verder kunt u ook bij ons terecht voor flessen propaan.

Heeft u een speciale vraag? We hebben vast de juiste industriële gassen en oplossing op maat in huis. Neem vandaag nog contact met ons op.


    Voor meer informatie over onze smeerproducten kan u ons altijd een vraag stellen