Smeermiddelen

Smeermiddelen en motorolie van topmerken, daarvoor staat Acol Smeermiddelen Center garant. Voor elk smeerprobleem de meest efficiënte oplossing. Zodat de duurzaamheid van uw machines en voertuigen gegarandeerd is, vandaag en in de toekomst.

Oliën en vetten van topmerken

Want enkel het beste is goed genoeg. Daarom zijn wij erkend hoofdverdeler van sterke merken zoals Texaco en Petronas, hoofdsponsor van het Mercedes-team formule 1. Ook Mobil is een oliemaatschappij die staat voor kennis, betrouwbaarheid en kwaliteit. Net zoals Acol Smeermiddelen Center. En uw fabrieksgarantie? Die blijft geldig bij gebruik van onze producten, ze zijn immers goedgekeurd door constructeurs.

Smeeradvies op maat

Uw noden en wensen staan centraal. We overlopen samen uw machinepark en bekijken de smeervoorschriften. In een vrijblijvende offerte stellen we u een complementair gamma smeermiddelen voor. Op basis van onze gedetailleerde kennis van smeerinstructies maken we gratis smeerschema’s en labels voor de machines op. Uw voordelen? Lager brandstofverbruik, minder smeeronderhoudsbeurten en uiteraard ook minder storingen.

Smeermiddelen voor de voedingsindustrie

Ook in de voedingsindustrie zijn de eisen hoog. Met onze smeermiddelen van het merk Fragol kunt u op beide oren slapen. Acol Smeermiddelen Center biedt voor de voedingsindustrie enkel producten met de foodgrade H1-goedkeuring, Halal- en Koshercertificaat. Samen zorgen we ervoor dat de risico’s van vermenging (oliën of vetten) tot een minimum beperkt worden. We helpen een handje om uw objectieven zoals kwaliteit en continuïteit in de productie veilig te stellen.

Toepassingen

Acol Smeermiddelen Center levert kwaliteitsvolle smeermiddelen, vetten en motorolie voor personenwagens, vrachtwagens, industrie, transmissie, voedingsindustrie, landbouw, bosbouw, tuinbouw en metaalbewerking. Onze producten helpen u besparen. Heeft u een speciale vraag? We hebben vast de oplossing in huis. Neem vandaag nog contact met ons op.


    Voor meer informatie over onze smeerproducten kan u ons altijd een vraag stellen