Voor meer informatie over onze smeerproducten kan u ons altijd een vraag stellen

  Serviceproducten

  Bij Acol Smeermiddelen Center kunt u tevens terecht voor serviceproducten. Want als u oliën en vetten verbruikt, heeft u ook nood aan ontvetters, reinigers en andere randproducten van hoogwaardige kwaliteit. Zo helpen we een handje om de productiviteit van uw machines te verhogen.

  Reinigers en probleemoplossers

  Van biologisch afbreekbare ontvetters, reinigingsproducten, additieven en probleemoplossers tot handwaspasta en absorptiekorrels, in ons magazijn vindt u een zeer compleet productgamma van diverse topmerken. En ons advies krijgt u er gratis bij!

  Specialiteiten in spuitbussen

  Onze specialiteiten in spuitbussen vullen het rijtje van de serviceproducten aan. Denk aan kruipolie, teflonspray, siliconenspray, remmenreiniger enz. Onze stock is een bewegende massa die wordt afgestemd op de noden en wensen van u, de klant.

  Professionele materialen

  We beschikken bovendien over materialen voor het gebruik van onze vloeistoffen en vetten. Ons aanbod bestaat uit olieverdeelmaterialen zoals pompen, slangen, pistolen met digitale teller, opvangbakken, complete bulkinstallaties, enz. Voor wat betreft de gassen, hebben we alle nodige ontspanners voor gasflessen op voorraad.

  Antivries

  Ook koelvloeistoffen en antivries voor personenwagens en vrachtwagens koopt u aan bij Acol Smeermiddelen Center. We zijn leverancier van het sterke gamma van Texaco, dat een breed inzetbaar, universeel antivries bevat.

  Alles wat u nodig heeft om de continuïteit van uw machines en wagenpark te garanderen, vindt u bij Acol Smeermiddelen Center. Neem contact met ons op, we staan voor u klaar.